Home » Onze zorgwoningen in Bakel

Onze zorgwoningen in Bakel

Hieronder ziet u onze zorgwoningen, waar cliënten met één of twee anderen samenwoont. Overdag gaan zij naar werk, school of naar andere dagbesteding. Als zij vrij hebben, kunnen ze gebruik maken van de gemeenschappelijke ruimtes en bijvoorbeeld activiteiten doen, eten of gezellig tv kijken. Daarnaast heeft Trend zorg voor alle cliënten in Bakel een activiteitencentrum (AC) waar kookworkshops en andere leuke activiteiten worden georganiseerd.

Niet beschikbaar

Roessel 1

In de prachtige natuur van Bakel, op het terrein van de Zorgboog, staat onze riante zorgwoning geschikt voor beschermd wonen (24-uurs zorg). In deze woning is plaats voor 6 cliënten. Er zijn 2 vaste begeleiders van Trend Zorg aanwezig. Elke cliënt heeft een eigen slaapkamer. De woonkamer, badkamer en keuken zijn gedeeld. Een grote ruime tuin behoort ook tot deze woning.

Niet beschikbaar

Roessel 5

Trend Zorg heeft een aantal appartementen tot haar beschikking in het voormalig verpleegstershuis op het terrein van de Zorgboog. Deze appartementen zijn geschikt voor 1 persoon en beschikken allen over een balkon, woonkamer en slaapkamer met aparte keuken. Cliënten wonen hier zelfstandig en krijgen ‘ambulante begeleiding plus’ van Trend Zorg.

Bezoekadres

Trend Zorg Veldhoven BV
Business Centers, Place fot Bizz Valkenswaard
Kerkhofstraat 21, unit 14
5554 HG Valkenswaard

 

Bereikbaarheid

Van maandag t/m vrijdag:
van 09.00 uur tot 17.00 uur

Tel. 040-2089290
Email: info@trend-zorg.nl


Bedrijfsinformatie

Kvk nummers:
Trend Zorg Veldhoven BV: 76816028
Trend Zorg Helmond BV: 70063079