Home » Woonbegeleiding

Begeleiding plus, woonbegeleiding

De woonbegeleiding wordt geboden aan jongeren van 18 jaar en ouder die toe zijn aan een mate van zelfstandigheid. De woonbegeleiding wordt aangeboden in woonhuizen of appartementen die door de jongeren gehuurd worden en midden in woonwijken staan. Er dient rekening mee gehouden te worden dat de jongere met minstens één huisgenoot samen komt te wonen en met maximaal 3 huisgenoten. De begeleiding vindt plaats op afgesproken tijden zodat de jongeren ruimte en tijd behouden voor zichzelf. ’S Avonds en in het weekend kunnen de cliënten bij calamiteiten bellen met de bereikbaarheidsdienst.

De jongeren huren een slaapkamer in de woning. Voor deze kamer wordt een huurprijs gevraagd welke de jongeren zelf dienen te voldoen. De inrichting van deze kamer is hun eigen verantwoordelijkheid. De woonkamer, keuken en badkamer zijn voor algemeen gebruik en deze worden ingericht door Trendzorg.

Binnen het huis zijn de jongeren zelf verantwoordelijk voor hun eten en drinken. In overleg kan er bepaald worden of er een of meerdere keren in de week samen gekookt wordt. Daarnaast is er de mogelijkheid om aan te sluiten bij de kookworkshops in de activiteiten ruimte.

Iedereen krijgt een persoonlijk begeleider toegewezen. Hiermee kunnen persoonlijke zaken besproken worden indien de jongeren deze niet met een andere begeleider kan bespreken. Daarnaast is de persoonlijk begeleider het aanspreekpunt voor bijvoorbeeld werk, school, stage en ouder(s)/familie.

Wachtlijst Trend Zorg heeft op dit moment geen wachtlijst in Veldhoven en Bakel.

Begeleiding plus

Delen met je vrienden

Bezoekadres

Trend Zorg Veldhoven BV
Medisch Expertise Centrum Kempen (Het MECK)
Provincialeweg 44
5503 HG Veldhoven

Bereikbaarheid

Van maandag t/m vrijdag:
van 09.00 uur tot 17.00 uur

Tel. 040-2306846
Email: info@trend-zorg.nl

Bedrijfsinformatie

Kvk nr: 76816028